Când schimbam ferestrele la casa?

Când schimbam ferestrele la casa?

Ferestrele sunt unul dintre elementele esențiale ale unei case.  Dincolo de aspectul lor estetic, ferestrele sunt importante, deoarece vă protejează locuința împotriva factorilor climatici, lăsând în același timp să intre lumina naturală în casă.

Când sunt deteriorate, ferestrele nu își pot îndeplini funcțiile și de aceea trebuie reparate sau înlocuite rapid.

În medie majoritatea ferestrelor au o durată de viață de aproximativ 20-25 de ani. Pe de altă parte, dacă nu ai fost propietarul casei când s-au instalat ferestrele, există șanse mari să le modernizezi.

Există tehnici destul de simple pentru a determina dacă ferestrele casei dvs. trebuie schimbate sau se aproprie de durata lor de viață, inclusiv facturile dumneavoastra  de energie sunt din ce în ce mai costisitoare.

Dacă stai lângă o fereastră într-o zi rece, ce se întâmplă? Încercați să atingeți geamurile ferestrelor. Dacă ferestrele par mult mai reci și sunt înghețate, acestea sunt semne ale unei probleme.

Dacă aerul rece poate scăpa prin ferestrele dvs., fie în spațiile din jurul cadrului, fie prin îmbinări sau etanșări, probabil că veți observa acest lucru atunci când primiți facturile de energie.

Ferestrele mai vechi pot fi cu simplu vitraj și în acest caz vor fi foarte sensibile la infiltrări.

Ferestrele fără infiltrări pot fi ușor înlocuite cu modele eficiente din punct de vedere energetic, pentru a preveni scăparea aerului.
Condensul în interiorul geamului

Condensul aparut in interiorul pachetului de sticla, în special dimineața, este un anumit semn că ferestrele nu mai corespund.

Dacă condensul apare între cele două geamuri la o fereastră cu dublu vitraj, în acest caz fereastra este compromisă și nu va mai izola casa.

Problemele cu condens trebuie abordate imediat. Dacă este lăsată netratată, apa din ferestrele dvs. poate duce la probleme cu umezeala și mucegaiul, care pot provoca deteriorarea structurală a proprietății dvs. si vă poate afecta sănătatea.

Ferestre au probleme cu deschiderea și închiderea corectă

Când ferestrele încep să se lipească și devin dificil de deschis și de închis, este cel puțin incomod și în cel mai rău caz, poate fi un risc pentru siguranță.

Uneori este posibil să vă reglați ferestrele pentru a remedia problema, dar dacă ferestrele s-au deformat va trebui să le înlocuiți.

Ramele ferestrei sunt deformate

Un semn care indică faptul că ferestrele dvs. trebuie înlocuite în mod absolut este atunci când observați degradarea tocului și a ramelor.

Beneficiile înlocuirii ferestrelor

Deși înlocuirea ferestrelor poate părea un rău necesar pe care ai prefera să-l eviți, există, de fapt, multe beneficii pentru înlocuirea ferestrei.

Când înlocuiți ferestrele vechi cu cele moderne cu performanțe moderne, vă veți bucura de o mulțime de beneficii la care nu vă așteptați.

Ferestrele moderne sunt concepute pentru a respecta reglementările extrem de stricte. Toate ferestrele noi trebuie să obțină cel puțin un grad de eficiență energetică.

Toate ferestrele cu geam dublu obțin cel puțin un grad de eficiență energetică. Ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o casă mai caldă și veți economisi bani la facturile de încălzire.

Ferestrele moderne oferă, de asemenea, niveluri mai mari de securitate decât cele mai vechi. O înlocuire a ferestrei vă poate ajuta să vă protejați casa împotriva oricărei încercări de intrare forțată și vă pot oferi liniștea că sunteți în siguranță în casa dvs.

Ferestrele noi arată, de asemenea,minunat. Cu o multitudine de obțiuni de personalizare, vei îmbunătăți aspectul casei tale și o vei face mai atractivă din interior și din exterior.

Înlocuirea ferestrelor este, de asemenea, o investiție financiară excelentă. Experții în proprietăți sugerează că înlocuirea ferestrelor, poate adăuga până la 10% la valoarea de pe piață a casei.

Aceasta este o veste strălucitoare, indiferent dacă vă gândiți să vinedeți casa sau să faceți o investiție pentru viitor.

În plus, încredințați instalarea ușilor și ferestrelor profesioniștilor noștri, pentru a vă asigura că produsele alese vă vor oferi mulți ani de fiabilitate.
sursa-termopanevalcea.ro

Leave a Reply

Translate»
× How can I help you?