VIZIUNEA WINCONFORT

O ECHIPA DE PROFESIONISTI!

Termopanele, sau mai bine zis, tamplaria de pvc cu geam termopan, sunt un element foarte important al izolatiei casei tale, un lucru care trebuie ales cu grija pentru ca trebuie sa reziste o lunga perioada de timp si trebui sa asigure o buna etansare nu doar sa fie frumoase.
În viziunea noastră, clientul are dreptul să cunoască toate informaţiile necesare pentru a face alegerea ferestrelor care i se potrivesc cel mai bine. Să respectăm şi să tratăm clientul aşa cum fiecare dintre noi ne-am dori să fim trataţi când suntem în poziţia de consumatori. Mai mult, să anticipăm nevoile clientului, pe cele prezente şi o estimare a celor din urmatoarele două sau trei decenii. Considerăm că nu este suficient să oferim un produs de calitate superioară. Dorim să oferim pe lângă un produs personalizat pentru fiecare client, şi servicii post vânzare (garanţie, service etc.), care trebuie sa fie executate astfel încât beneficiarul să se poată bucura şi să privească cu plăcere toată viaţa prin ferestrele WINCONFORT
CE VA OFERIM?

SERVICII DE CALITATE!

Consultanta tehnica de specialitate în stabilirea solutiilor tehnice, alegerea tipului de tamplarie potrivit, al feroneriei si a sticlei potrivite, în functie de dimensiunile si conditiile proiectului;
Livrarea la termen si montajul tamplariei (Pentru comenzile externe, montajul se va face doar la cerere);
Service în garantie si post-garantie;
Informare cu privire la exploatarea corecta a tamplariei cu geam termopan, a accesoriilor, disponibila prin instructiuni de folosire a sistemelor, pentru asigurarea unei durate de viata indelungata a acestora.
Societatea noastra comercializeaza totodata si accesorii pentru tamplaria cu geam termopan. Sisteme de umbrire cu prinderi speciale pentru tamplaria pvc ca rulourile exterioare de aluminiu, jaluzele verticale textile, rolete textile, jaluzele orizontale din aluminiu dar si plase de insecte pe balamale sau tip rulou pentru un confort pe timp de vara. Va mai punem la dispozitie si glafuri si pervaze pentru termopane in diferite tipuri de culori si marimi.
Daca sunteti interesati de tamplarie pvc, termopane, ferestre, usi sau jaluzele alegeti calitatea WINCONFORT!

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gabriel M.

Calitate buna, rapiditate! Recomand cu incredere!

Marius Badea

Totul ok. Personal amabil , ești pus în temă cu oferta și produsele oferite. Felicitări pentru modul cum se comportă cu clienți.

Valentin S.

Oameni deschisi, consiliere buna, produse de calitate.

Translate»