Rulouri Aplicate

Rulourile Exterioare Aplicate cu Caseta Tesita la 45°, acest tip de rulou are în componență caseta fabricată din aluminiu ambutisat și formată din două secțiuni :  spate și capacul de vizitare, capacele casetei  fabricate din antimoniu. Mărimi casete :  137 mm,  150 mm, 165 mm, 180 mm, 205 mm.

Ax-ul  octogonal din oțel ambutisat galvanizat de grosime 6mm, acesta fiind dotat cu inele de plastic pentru  imbunătățirea  protecția lamelei și  rularea covorului de lamele pe ax. 

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanică. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa : PA 39  datorita lațimii echilibrate iar forma studiată a lamelei implicit gradul de curbură și nervurile cu care sunt prevăzute asigură maximul de funcționalitate,  rezistenta și nu în ultimul rând estetică.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Lamela finală extrudată din aluminiu cu garnitură pentru etanșare și opritori laterali ascunși în interiorul acesteia care nu deteriorează caseta la acționarea ruloului.

Poate fi executat cu acționare manuală sau electrică.

 
 
Translate»