Rulouri exterioare suprapuse

Sunt disponibile 3 dimenisiuni de casete  utilizate pentru două variante:

Caseta din PVC cu posibilitatea de tencuire pe ambele parți ( interior / exterior)  formată din capac de vizitare 2 variante (  lateral interior / inferior interior ).

Mărimi casetă  230mm/170mm, 230mm/210mm, 255mm/240mm.

Pentru montare, Ancorelor  le-au  fost proiectate canale în capacele laterale și în casetă. Legătura stabilă dintre tocul ferestrei și glaf este asigurată prin intermediul casetei.

Părțile laterale și de jos ale  casetei pot fi ranforsate cu tije de oțel .Stabilitatea și rigiditate ridicate ale casetei chiar și pentru lățimi mari ale ruloului.

Componente comune pentru toate dimensiunile de casetă, salvează spațiul de depozitare.

Opțional se poate monta un profil pentru varianta tencuibilă cu ridigitate crescută în forma literei T răsturnată.

Ax din oțel ambutisat și galvanizat, inele de plastic care ajută la protecția lamelei și îmbunătăteste rularea covorului de lamele pe ax .

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa : PA 39 datorită lățimii echilibrate iar forma studiată a lamelei implicit gradul de curbură și nervurile cu care sunt prevăzute asigură maximul de funcționalitate,  rezistența și nu în ultimul rând estetică.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Lamela finală extrudată din aluminiu cu garnitură pentru etanșare și opritori laterali ascunși care nu deteriorează caseta la acționarea ruloului. Un sistem format dintr-un arc de torsiune care ridică lamela finală a plasei de insecte încorporate, la cel mai înalt punct.  Nu este nevoie de opritoare și de aici creșterea calitații vizuale.

Izolare Termica Optimă : Izolarea  termică a casetei  formată din două piese compuse din polistiren. Opritoarele de la partea de jos și de sus a izolatiei termice interioare fac imposibilă deplasarea celor două elemente. Secțiunea de jos a  sistemului de izolației termică se suprapune ramei  ferestrei asigurând o izolare completă. Etanșeitate totală a ruloui prin utilizarea garniturilor tip perie sertizate pe ambele părți ale ruloului, care îmbunătatesc considerabil permeabilitatea la apă și coeficient scăzut de pierdere a căldurii.

Poate fi executat cu acționare manuală sau electrică.

 
Translate»