Rulouri exterioare tencuibile

Sunt disponibile 3 dimenisiuni de casete  utilizate pentru două variante:

Caseta din Aluminiu cu posibilitatea de tencuire pe ambele parți ( interior / exterior)  formată din capac de vizitare 2 variante (  lateral interior / inferior interior ).

Mărimi casetă  136.5, 149.5, 164.5, 179.5, 204.9.

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. In sistemul SP si SP-E se compun in finisarea exterioara a cladirii prin intergrare completa. Celelalte elemente adica cutia de revizie si indrumatoarele pot fi vopsite in functie de culoarea tamplariei sau fatadei.

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf, ce asigura o inalta calitate si rezistenta a produsului.

Constructia moderna a cutiei SP si SP-E permite realizarea de lucrari de conservare si service a elementelor mecanice ale ruloului fara deranjarea locatarilor.

Ax din oțel ambutisat și galvanizat, inele de plastic care ajută la protecția lamelei și îmbunătăteste rularea covorului de lamele pe ax .

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa : PA 39 datorita latimii echilibrate iar forma studiata a lamelei implicit gradul de curbura si nervurile cu care sunt prevazute asigura maximul de functionalitate,  rezistenta si nu in ultimul rand estetică.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Lamela finală extrudată din aluminiu cu garnitură pentru etanșare și opritori laterali ascunși în ghid care nu deteriorează caseta la acționarea ruloului. Un sistem care ridica lamela finală a plasei de insecte încorporate, la cel mai înalt punct.  Nu este nevoie de opritoare și de aici creșterea calitații vizuale.

Poate fi executat cu acționare manuală sau electrică.

Translate»